Nomad97 3 Napisano 8 Września 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 26 Napisano 8 Września 2022 Moje jeszcze nie kwitną i też się obawiam, że nie zdążą 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Września 2022 @Nomad97 gdzieś październik jak pogoda pozwoli, pod koniec września będzie można ocenić co to za odmiana w ogóle ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 26 Napisano 8 Września 2022 Na moje to tak jakby dopiero zaczynały... U mnie tak wyglądała chyba po 2tygodniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nomad97 3 Napisano 8 Września 2022 @Tester odmiana to nethern Passion 2.0 Ta pierwsza ma z 3 metry 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 8 Września 2022 Wygląda na wczesny etap albo tak mniej więcej w połowie. Więc jeszcze z miesiąc spokojnie bym dał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 26 Napisano 8 Września 2022 @Nomad97 ale gigant 🤑🤑🤑🤑 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 8 Września 2022 1 minutę temu, Kwiatuszkowa93 napisał: @Nomad97 ale gigant 🤑🤑🤑🤑 Sativy fotoperiodyczne tak mają.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 26 Napisano 8 Września 2022 @AmberYbarra głupia nie jestem 😄 tyle to się wyedukowalam 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 8 Września 2022 @Kwiatuszkowa93 No ba... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nomad97 3 Napisano 8 Września 2022 Dam kolejne foty na koniec miesiąca wtedy może będzie wiadomo więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzykrzysztof 12 Napisano 29 Września 2022 @Nomad97 dawaj fotki ;p @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nomad97 3 Napisano 29 Września 2022 @Krzykrzysztof @Tester @Growerseed I jak myślicie połowa października i będzie cacy Sorry za zdj wiem że są tragiczne po niedzieli udam się zrobić jakieś lepsze Ogólnie postanowiłem że będę suszył a domu teraz sprawdzając mam wilgotność 55% i temperaturę 21°C czy jak wprowadzę rośliny do suszenia wilgotność się zmieni to tego stopnia że będę ją musiał zbijać czymś? Chodzi mi o to czy osuszacz powietrza elektryczny będę musiał kupić czy może macie jakieś triki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 29 Września 2022 @Nomad97 trzymaj ile będziesz mógł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nomad97 3 Napisano 29 Września 2022 @Tester Wiem chciałbym jak najdłużej jestem cierpliwa osoba niestety 27 października mnie nie będzie przez 2 tygodnie w okolicy i chciałbym zrobić scinke gdzieś 15 by na spokojnie wszystko ogarnąć przed 27 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 30 Września 2022 (edytowane) @Nomad97 jaki metraż pomieszczenia do suszenia? Możliwe że bez wietrzenia się nie obedzie. Nie ma i tak trzymać dłużej bo i tak już słońca nie ma , jest zimno i wilgotno. Edytowane 30 Września 2022 przez Growerseed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach