Jarek1234 0 Napisano 30 Sierpnia 2022 Otóż dopiero zaczynam i za bardzo nie mam pojęcia co może bolec moje pomidorki. Fachowa rada mile widziana. Obstawiam na niedobór potasu. To jest ta pierwsza przy wiatraku ona ma najbardziej widoczne objawy. Zamieszczę też resztę. Może sprawne oko fachowca coś wychwyci przy okazji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 636 Napisano 30 Sierpnia 2022 Ja myślę, że zimię kupiłeś uniwersalną w zwykłym ogrodniczym...jeśli mam rację to myślę, że to jest powód.@Jarek1234 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Sierpnia 2022 @Jarek1234 Sprawdź ph, co to za ziemia i ile rośliny mają dni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek1234 0 Napisano 30 Sierpnia 2022 Masz jak naj bardziej rację nie miałem czasu się przygotować za bardzo Roślinki mają 4 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 636 Napisano 30 Sierpnia 2022 Brakuje trzeciorzędnych pierwiastków wg.mnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek1234 0 Napisano 30 Sierpnia 2022 Ziemia jak kolega wyżej powiedział zwykła ogrodowa 1 minutę temu, Lasir napisał: Brakuje trzeciorzędnych pierwiastków wg.mnie. Znaczy co ja tam powinienem zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 636 Napisano 30 Sierpnia 2022 Kup nawozy poprostu.Jakiś dolistny polecam. Nie azot, potas itp. Żelazo, cynk itd. musisz im zapewnić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek1234 0 Napisano 31 Sierpnia 2022 Masz jakis konkretny nawóz na myśli? Jeżeli można wiedzieć to po czym wywnioskowales że to akurat tego panienki potrzebują. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 636 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Jarek1234 kolor liścia i to w jaki sposób go nabiera.Mam konkretny oprysk na myśli bo sam używam.Jest tego mnóstwo na necie.Coś na poprawe stanu gleby też kupisz :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 1 Września 2022 @Jarek1234 Dowolny nawóz który zawiera te składniki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach