tmcx730 74 Napisano 28 Sierpnia 2022 czy ktoś doświadczony jest w stanie stwierdzić jaki poziom trichomow? spadł mi kieszonkowy mikroskop i jestem w d.. automat wiek 60dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Sierpnia 2022 @tmcx730 Za małe powiększenie, mleko widać, ale nie widać dokładnie ile jest tam przeźroczystych. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 28 Sierpnia 2022 @Zielone krainy dzięki, postaram się jutro cyknąć lepszą fotke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Sierpnia 2022 @tmcx730 Ok zrób takie, by wyraźniej było widać trichomy, bo inaczej to zgadywanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 29 Sierpnia 2022 @Zielone krainy tylko takie zdjęcia udało mi się zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Sierpnia 2022 @tmcx730 Prawie czyste mleko, jeszcze jakieś miejscami przeźroczyste trichomy są, ja bym jeszcze z 2 tygodnie potrzymał , jak nie chcesz kanapowca, bo jak kanapowca to dłużej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 29 Sierpnia 2022 @Zielone krainy dzięki mistrzu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach