Edi903 0 Napisano 28 Sierpnia 2022 Witam. Na początku zaznaczam że jestem kompletnym amatorem. Kupiłem nasionko super silver haze auto. Wsadziłem dokładnie 17 lipca do doniczki z materiału i zastanawiam sie czy coś z tego będzie. Staram sie dbać żeby jej nie przelać ale też żeby nie miała zasucho. Wyczytałem że w fazie wegetatywnej potrzebuje więcej minerałów wiec raz na tydzień podlewam ją gnojówką z pokrzyw, doklądam ją codziennie i nie ma żadnych plam czyli nie popaliłem. Dodaje pare zdjęć. Pierwsze zdjęcie jest aktualne. Dajcie znać co o tym sądzicie. Ps. Pierwszy błąd jaki popełniłem to nie podsypałem jej kiedy już troszke urosła, przez co musiałem zrobić jej stelaż z patyczków... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 28 Sierpnia 2022 @Edi903 musi mieć więcej światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 1 Września 2022 (edytowane) @Edi903 Wyciągnięta jak ogon węża. Światło więcej, mocniej i niżej !. Podsypać możesz nawet teraz, tam gdzie będzie podsypane wyrosną korzenie które usztywnią i wzmocnią planta. Edytowane 1 Września 2022 przez AmberYbarra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach