PanModem 0 Napisano 23 Sierpnia 2022 Witam, mimo względnie dobrego wysuszenia i wietrzenia słoików, w jednym pojawiła mi się nad ranem pleśń. Jest to u mnie pierwsza taka sytuacja. To zioło się nadaje jeszcze do czegokolwiek czy to juz śmietnik? Pytam czy warto to dosuszać, czy zbiór do wywalenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Sierpnia 2022 @PanModem jak całe topy ogarneła plecha do do wywalenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) @PanModem Tak jak Szym napisał jeśli całość to do wyrzucenia coś o tym wiem bo zdarzyło mi się po pijaku zapalić taki towar i niezle się zatrułem. Jeśli pojedyncze sztuki to wytnij spleśniałą część a dobrą zostaw. Ale na prawde ostrzegam cię przed paleniem pleśniaka. Bo będziesz wył do księżyca jak ja i odezwą się problemy zdrowotne, Pozdro mordzia. 👊 Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach