Dolar123 0 Napisano 22 Sierpnia 2022 Do tej pory o nic nie musiałem pytać wszystko moglem wyczytać na forum ale teraz to pytanie indywidualne xD Chce zrobić z tego pomieszczonko co myślicie o kształcie? Przeszkadza czy nie? Powierznia podłogi 1m² najnizszy punkt od od ziemi do sufitu 85 cm. Donic raczej nie będzie pracuje zrobic jedno wspolne pole co tez sądzicie na ten temat? Bede tu mieć same auto nie wiem jeszcze ile. Pomóżcie ;) Dodam ze po prawej stronie myślałem typowo wbić się na ScrOG @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 23 Sierpnia 2022 @Dolar123 może być nie będzie przeszkadzać, zawsze można trenować jak rośliny będą wysokie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Sierpnia 2022 @Wiesiu @Dolar123 Zajebiste pomieszczenie w grow zamierzasz uprawiać czy bez? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dolar123 0 Napisano 25 Sierpnia 2022 Chce z tego zrobić grow 1x1m czyli 1m. Jak skończę na pewno wstawie foto hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach