mojwa 3 Napisano 18 Sierpnia 2022 Witam wszystkich , jestem świeży w temacie ale lubię się uczyć :) Do usłyszenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Sierpnia 2022 Siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Sierpnia 2022 @mojwa Witaj, szlachtę warto przywitać, ale jest tu też król zieleni, jego wita się osobno wcześniej rozwijając zielony dywan:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Sierpnia 2022 Witam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mojwa 3 Napisano 21 Sierpnia 2022 W dniu 18/08/2022 o 22:08, Zielone krainy napisał: @mojwa Witaj, szlachtę warto przywitać, ale jest tu też król zieleni, jego wita się osobno wcześniej rozwijając zielony dywan:D Wyczuwam sarkazm ale jak trzeba to i czoło pochylę 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Sierpnia 2022 @mojwa Tak pisane dla jaj, więc patrz na to z przymrużeniem oka.;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mojwa 3 Napisano 21 Sierpnia 2022 Chill 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach