opalonycham 63 Napisano 15 Sierpnia 2022 (edytowane) Siemka, mam 2 automaty w boxie 40x80x160 jest teraz u mnie deszczowo + rosliny mają ponad miesiąc i zaczynają kwitnąć, wilgotność skacze mi 70-80% bo zasysa wciaż wilgotne powietrze z pomieszczenia wyciag jakos 190m3/h filtr 240m3/h oświetlenie led więc dużej temp nie ma -> 25-27 ssący komputerowy badziew, ale dziś jade po axiala 100m3/h czy kupic mocniejszego? mam 1 wklad 450g kostke, ale nic to nei daje, zbiera sie troche tej wody w tym, ale wiadomo zaciąga ciągle wilgotne powietrze Co zrobić? -Kupić elektryczny osuszacz powietrza za 200-300zł? -dodać 2 wiatrak zeby wszystkie topy i liscie sie mocno ruszały i to je ochroni przed wilgocia? edit: a jesli mam kupic elektryczny to jaki model polecacie? Sprawa mega pilna boje sie wilgoci, jest to moj 1 grow Edytowane 15 Sierpnia 2022 przez opalonycham @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 15 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, opalonycham napisał: ssący komputerowy badziew, ale dziś jade po axiala 100m3/h czy kupic mocniejszego? powinien styknąć 1 godzinę temu, opalonycham napisał: Kupić elektryczny osuszacz powietrza za 200-300zł? tylko czy to obniży wilgotność taki osuszacz trzeba by było podpytać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach