Bubble gum 1 Napisano 12 Sierpnia 2022 Siema ile jej jeszcze dać czasu? Dziś mija 9 tydzień od nasiona. Od początku stoi na parapecie bez żadnych dodatkowych lamp itp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Sierpnia 2022 @Bubble gum Gdzieś środek kwitnienia wizualnie, , czekaj , spuchnie jeszcze znacząco i obserwuj trichomy pod powiększeniem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble gum 1 Napisano 12 Sierpnia 2022 29 minut temu, Zielone krainy napisał: @Bubble gum Gdzieś środek kwitnienia wizualnie, , czekaj , spuchnie jeszcze znacząco i obserwuj trichomy pod powiększeniem. +/- tygodniowo ile mordko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Sierpnia 2022 @Bubble gum Ciężko określić, pod mikroskop trzeba by ją wziąć i sprawdzać trichomy, ale tak wizualnie to 3-4 tygodnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpnia 2022 @Bubble gum Jeszcze trochę musisz poczekać, ja w podobnym stadium kiedyś ściąłem i nie było takiej satysfakcji niż jeżeli, gdybym poczekał do idealnego momentu, obserwuj trichomy najlepiej przez mikroskop, ale z 3 tyg to ja również, bym jeszcze poczekał, będzie warto przekonasz się o tym. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach