trutruut 0 Napisano 10 Sierpnia 2022 Potrzebuhe pomocy kiedy ścinać? Od posadzenia minęło 90 dni(12maj). W pierwszym tygodniu roślinę spotkał 5 minutowy grad który niestety złożył łodyge, przywiązałem ja do patyczka i się zrosła nie wiem czy to ma jakiś związek z tym kiedy mam to zbierać ale wolę napisać. Jest to odmiana ak47 auto. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Sierpnia 2022 @trutruut Jeszcze jest sporo przeźroczystych trichomów, na ścinkę powinno być co najmniej mleko, jak chcesz pełną moc , chyba że chcesz energetyka to na mieszance możesz ciąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trutruut 0 Napisano 10 Sierpnia 2022 Dzięki za odpowiedź, będę sprawdzał codziennie trichomy ale myślę, że tak max tydzień i ścinka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Sierpnia 2022 @trutruut Twój wybór kiedy skosisz, ale tydzień będzie miało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trutruut 0 Napisano 10 Sierpnia 2022 to ile mniej więcej to trzymać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Sierpnia 2022 @trutruut 2-3 tygodnie, obserwuj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trutruut 0 Napisano 10 Sierpnia 2022 dobra, dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Sierpnia 2022 Też proponuje trochę jeszcze przetrzymać do 2 tyg potrzymaj tak jak kolega ci radzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trutruut 0 Napisano 12 Sierpnia 2022 Cześć, teraz praktycznie codziennie pada umnie deszcz, i nie chodziłem sprawdzać co z krzakiem jedynie w środę zrobiłem zdjęcia. Dzisiaj sprawdziłem go dokładniej i widzę, że w środku krzaka są szare liście i niektóre pąki mają na końcu lub na początku inny kolor taki brązowy. To coś normalnego czy pleśń? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 13 Sierpnia 2022 @trutruut bez zdjęcia ciężko ocenić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trutruut 0 Napisano 22 Sierpnia 2022 Mineło już 12 dni co myślicie o tym? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 22 Sierpnia 2022 @trutruut już zapewne klepie ale czy osiągnęła pełną moc, trichomy by mogły dać odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach