CzercIl 0 Napisano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) ?nie kwitnie outdoor odmiana critikale + 2.0 satvia zdarzą zakwitnąć ???? Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez CzercIl Źle napisałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Sierpnia 2019 @CzercIl nie wiadomo jeśli zaczną na dniach kwitnąć to zdążą jeśli nie to nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 7 Sierpnia 2019 @CzercIl dlatego w obecnych realiach kupuje się różne odmiany jedna nie zakwitnie do inna zakwitnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzercIl 0 Napisano 7 Sierpnia 2019 Dobra zobaczymy jak to będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 7 Sierpnia 2019 trochę czasu zostało jeszcze więc może zakwitnie daj foty jak ona wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzercIl 0 Napisano 7 Sierpnia 2019 @Borówa oo dzisiaj ci dam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzercIl 0 Napisano 7 Sierpnia 2019 @Borówa daj mi trochę czasu to nie jest jedna ale zrobię foty i dam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 7 Sierpnia 2019 @CzercIl to zrób będzie łatwiej ocenić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzercIl 0 Napisano 7 Sierpnia 2019 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzercIl 0 Napisano 7 Sierpnia 2019 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzercIl 0 Napisano 7 Sierpnia 2019 12 minut temu, CzercIl napisał: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzercIl 0 Napisano 7 Sierpnia 2019 12 minut temu, CzercIl napisał: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 7 Sierpnia 2019 @CzercIl no nie zaciekawie to wygląda obawiam się że nie dojdzie pozostaje nadzieja że na dniach załapią i coś jednak z nich będzie pewnie jesteś wkurwiony sam nie raz miałem wielkie krzaki które trzeba było wywalić bo nie zakwitły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzercIl 0 Napisano 7 Sierpnia 2019 Wkrwiony to mało powiedziane w chuj hajsu zawiestowalem jak dla widzisz a gościu mi Zamówił pelnosezonowki ale mają jeszcze parę dni to moga załapać myślę że że 2 lub tyg i powinno kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) @CzercIl teoretycznie gdzieś w połowie października pojawiają się przymrozki mogą wcześniej a mogą później ale średnio gdzieś tak połowa pazdziernika, czyli wychodzi jeszcze 9 tygodni z dnia na dzień dzień się skraca moze będzie coś z tego Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez Patrick @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzercIl 0 Napisano 7 Sierpnia 2019 Ja się nie boje czy ona dojdą bo jak dojdą to będzie lanyyy konkretny nawóz tylko żeby zakwitły oto się boje ze nie zakwitną bo nawet nie ma malutkich poków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 7 Sierpnia 2019 @CzercIl takie geny trzeba czekać, następny out bierz pół automaty od grzecha rosną prawie tak duże jak outdoory a szybko zakwitają przynajmniej ziomek takie miał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach