Ziko1991zd 0 Napisano 9 Sierpnia 2022 (edytowane) Witam ma pytanie i z góry dodam że jestem amatorem i to moja pierwsza uprawa i przepraszam jak temat się powiela. Wsadzilem automaty w ziemię Plagron Grow Mix fajnie ładnie lecą w górę mam 4 dzień jak są na powierzchni, i pytanie brzmi od kiedy mogę lać nawozy takie jak: Plagron Terra grow i potem oczywiście Plagron Terra bloom. Pytam bo coś znalazłem o popaleniu korzeni a tego bym nie chciał :(. Nawozy mam już zakupione jak coś ale gdyby byle złe słucham sugestii. Myślałem również kupić Plagron green sensation. Posiadam pomieszczenie 70\70180 lampa mars hydro ta 1000. Z góry dzięki za odpowiedzi i pomoc. Pozdrawiam Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez Ziko1991zd Błąd gramatyczny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Sierpnia 2022 (edytowane) @Ziko1991zd 3 Tygodnie bez dawania żadnych nawozów, bo Plagron grow mix ma nawozy startowe w sobie , sama woda z odpowiednim ph. Terra grow to nawóz podstawowy na wega, a terra bloom to nawóz podstawowy na kwitnienie, jaki używa się, gdy rośliny kwitną i tworzą kwiatostany. Plagron green sensation to stymulator kwitnienia, sprawdzony i efektywny, sam go stosuje na kwitnieniu. Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach