Kometa 6 Napisano 6 Sierpnia 2019 Mam pytanie, na następny rok chcę dobrze spota zamaskować czym to można zrobić, jakieś chwasty można posadzić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 6 Sierpnia 2019 Musisz znaleźć taką miejscówkę która ma już dużo chwastów a dodatkowo nasiona chwastów możesz kupić na allegro i wysiać i będzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 6 Sierpnia 2019 Kupowałem nasiona chwastów tylko je za późno wysiałem przez co małe urosły ale to może być dobry sposób @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SulwanoGrow 0 Napisano 7 Czerwca 2020 Można wkopac doniczki do ziemi uzupełnić posadzić kwiatka i delikatnie z góry zamaskować. Ja tak zrobiłem na spocie to nie mogłem znaleźć mojej donicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 7 Czerwca 2020 @SulwanoGrow tylko po co wykopywać doniczki skoro można w tym wykopanym dole wsadzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SulwanoGrow 0 Napisano 7 Czerwca 2020 @Bimbrownik w sumie racja. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach