lodzio 4 Napisano 6 Sierpnia 2019 znalazłem 5 roślin na outdoorze były to chyba automaty bo topki ładne i wiecie co ? nic zostawiłem je, nie kradnijcie jak znajdziecie czyichś krzaków 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 6 Sierpnia 2019 no i to się ceni mało jest tak uczciwych i porządnych obywateli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 6 Sierpnia 2019 większość osób by pewnie zakosiło ja sam nie wiem czy bym ukradł 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 6 Sierpnia 2019 ja nie raz znajdowałem rośliny ale nie brałem ich bo i tak były marne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 8 Sierpnia 2019 ja wiele razy roślinki na oucie znalazłem, ale zostawiałem je, bo nawet nie było co brać były marne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach