lofi8 0 Napisano 24 Lipca 2022 Siemka, Na roślince pojawiły się białe plamki, które zaczęły mnie niepokoić. Jest to roślinka ktora wytrzymała do tej pory najdłużej oraz wobec ktorej miałem najwieksze nadzieje. Wczoraj natomiast zauważyłem coś takiego. Czy jest ktoś w stanie doradzić co mogę z tym zrobić? Jest powód do obaw? Dzieki z góry za rady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 24 Lipca 2022 @lofi8 na tym etapie nie, tam ledwo co jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lofi8 0 Napisano 24 Lipca 2022 (edytowane) Godzinę temu, Kibic napisał: na tym etapie nie, tam ledwo co jest niestety stan sie pogarsza @Kibic Edytowane 24 Lipca 2022 przez lofi8 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 24 Lipca 2022 @lofi8 załóż jeszcze z dwa tematy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 24 Lipca 2022 @lofi8 przecież tam nic nie ma na listku co by sugerowało jakąś chorobę, zadbaj lepiej o warunki i nie zakładaj dwa takich samych tematów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach