Alfonsik21 0 Napisano 22 Lipca 2022 Pomógł by ktoś z pierwszym growboxem. Jestem totalnie początkującym growlerem. Growbox miałby być na 1 lub 2 krzaczki obstawiam że wybiorę albo white widow lub gelato auto. Z góry dziękuję za odpowiedź :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfonsik21 0 Napisano 22 Lipca 2022 (edytowane) Dodaje że mam tak z 1000-1200zł Edytowane 22 Lipca 2022 przez Alfonsik21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 22 Lipca 2022 @Alfonsik21 to box tak myślę 50x50 będzie najlepiej wziąć np. marki RoyalRoom oświetlenie ledam 60w do tego wentylatory nie muszą być mocne gdzieś 100m3/h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfonsik21 0 Napisano 22 Lipca 2022 A trzeba coś jeszcze do takiego boxa czy to wystarczy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Lipca 2022 @Alfonsik21 filtr węglowy, jakiś timer, sprawdź co mają zestawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 22 Lipca 2022 poszukaj sobie w necie gotowego zestawu ja mam 70x70 spider farmera np i jestem totalnie zadowolony bez kombinowania masz wszystko tam stelaz namiot lampa filtr i nawet doniczki tekstylne tylko sobie zlozyc podlaczyc i zaczac sie bawic takze doradzam i polecam takie rozwizanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach