Paweł 1 Napisano 19 Lipca 2022 Będzie coś z tego większość z tego to white window ale kupiłem też 2 albo 3 inne i mi się pomieszały i nie wiem które są jakie te większe mają po 2 miesiące a mniejsze po 1 trzymać je w doniczkach/wiadrach czy do ziemi proszę o porady ponieważ stawiam pierwsze kroki + jedna zjadły mi ślimaki odżyje i co polecacie na ślimaki i są to męskie czy żeńskie Na 1 zdj jack herer @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Lipca 2022 16 minut temu, Paweł napisał: Będzie coś z tego większość z tego pare gietów 17 minut temu, Paweł napisał: trzymać je w doniczkach/wiadrach nie ma sensu ich przesadzać już 17 minut temu, Paweł napisał: co polecacie na ślimaki są granulki na ślimaki np snacol 18 minut temu, Paweł napisał: są to męskie czy żeńskie jak są włoski to żeńskie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł 1 Napisano 19 Lipca 2022 (edytowane) Aż taka lipa? Co zrobiłem źle Edytowane 19 Lipca 2022 przez Paweł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Lipca 2022 @Paweł trochę tak 🙂 jak dobrze napuchną może więcej będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł 1 Napisano 19 Lipca 2022 Opowiesz co mogłem źle zrobić i czy jest sens spróbować jeszcze jakieś szybkie automaty w sensie czy zdążę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Lipca 2022 coś byś zebrać mógł ale pewnie plecha by się pojawiła jak byś teraz automaty kiełkował 6 minut temu, Paweł napisał: Opowiesz co mogłem źle zrobić nie wiem jakie warunki dałeś, może przesuszałeś je, miały lipny start to automaty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Lipca 2022 @Paweł Zawiodło bardzo wiele wyszedł karzeł, wiec pewnie go zablokowałeś za małą doniczką, ale do tego zawodzą warunki uprawne , brakuje światła , takie są niestety brutalne realia uprawne dotyczące outdoor. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł 1 Napisano 19 Lipca 2022 (edytowane) @Tester tak automaty mogłem dać dupy bo nie miałem za dużych doniczek ale korzeni nie miały na całą doniczke za dużo słońca też nie miały Marichuana powoduje dziury w pamięci nie mogę usunąć drugiego komentarza One nie zaczynają teraz kwitnąć czy co jest z nimi Edytowane 19 Lipca 2022 przez Paweł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 20 Lipca 2022 8 godzin temu, Paweł napisał: One nie zaczynają teraz kwitnąć czy co jest z nimi no zaczynają kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł 1 Napisano 20 Lipca 2022 Naturalnie teraz zaczęły kwitnąć czy przez to że dodałem nawóz na kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 20 Lipca 2022 @Paweł naturalnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach