SamOn 2 Napisano 12 Lipca 2022 Witam wszystkich zaczynam albo już zacząłem hodowle Auto Dark LSD. Roślinka ma już 12 dni! Użyłem ziemi CANNA ZIEMIA TERRA PROFESSIONAL, nawozy zacznę używać tak w 21 dniu (Canna Terra Vega) do fazy rozwojowej! Chce ją przesadzić do większej doniczki ale też tak 21 dniu może troszkę szybciej! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 12 Lipca 2022 @SamOn jak na razie git rośnie . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2022 (edytowane) @SamOn No i spoko na razie rozwijaj roślinkę w tej donicy co masz, dopóki nie rozwinie porządnej bryły korzeniowej, wtedy lepiej jest przesadzać. Na razie po co ją stresować, trzymaj najdłużej jak możesz, na razie jeszcze ma swobodę w tej donicy nieprawdaż. ? 🙂 Ale póki co zajebiście to wszystko u ciebie wygląda tak trzymaj. 💪 Edytowane 12 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SamOn 2 Napisano 14 Lipca 2022 Słyszałem i też czytałem że najlepiej jest przesadzić po 3 tyg.Nie wiem czy to jest prawda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach