Albercik21 1 Napisano 12 Lipca 2022 Siema, chciałem skleic i złozyc jakis sensowny zestaw indor dla jednego krzaka Gelato Auto, I chciałbym sie dowiedziec jakie wymiary grow boxa kupic, jaką lampę oraz wentylator z filtrem wybrac pod jedną roslinke. Z góry mówię ze jestem totalnie początkujący ale troche poczytałem o zasadach growing'u i ogólnych sprawach potrzebnych do indora. Będe wdzieczny za pokierowanie mnie w wyborze lamp i wentylatorów. Tak dla informacji growboxa chce umiescic w pokoju gdzie jest temp. ok 24-26 stopni i nie wiem jaka lampe wybrac czy led czy hps. Z góry dziekuje za pomoc 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 12 Lipca 2022 Napisz do jakiej kwoty go szybciej będzie można coś pomyśleć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Albercik21 1 Napisano 12 Lipca 2022 @Fresh Nie wiem tak jakos do 1000 albo i mniej o ile da rade @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zumiacz 120 Napisano 12 Lipca 2022 jak do 1000 to ładuj ledy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Albercik21 1 Napisano 12 Lipca 2022 @Zumiacz w sensie ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zumiacz 120 Napisano 12 Lipca 2022 Poszukaj jakiegoś Panelu LED a najlepiej jakiś gotowy zestaw czy coś. Ja kupowałem zestaw tylko sam sobie go zrobiłem i jeszcze napisałem o kod rabatowy to przy kupnie z 2800 zł zrobili mi rabat i wyszło 2400 🙂 zobacz sobie na Growtent.pl Np coś takiego : https://www.growtent.pl/product-pol-5509-Zestaw-uprawowy-LuckyGrow-Modular-110-Universal-90-Herbgarden-40x40x140.html 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Albercik21 1 Napisano 12 Lipca 2022 @Zumiacz dzieki bardzo @Zumiacz A stwozenie zestawu w tym kreatorze na growtent.pl git bedzie ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zumiacz 120 Napisano 12 Lipca 2022 Będzie okej 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2022 @Albercik21 Kup sobie ledam 60w jakiś mały growbox, po kosztach. I też sensowną uprawę poprowadzisz. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach