rarytas22 0 Napisano 10 Lipca 2022 Cześć, Nie wiedziałem w jakim dziale założyć temat, więc spróbuję tutaj. Dostałem receptę na medyczna Na - Aurora 22% THC 10g. Szukając dostępności w aptekach w Warszawie strona pokazuje rozrzut cenowy 450-850zl, więc sporo. Orientuje się ktoś gdzie można dorwać w tej lepszej cenie ? Czy to w ogóle realne ? Póki co znalazłem za 620zl najtaniej. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 10 Lipca 2022 Słyszałem ze medyczna przed końcem „daty przydatności do spożycia „ jest tańsza ale jak i gdzie jej szukać to niepomoge 🤟 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Lipca 2022 @rarytas22 Szczerze nie wiem może ktoś inny z forum będzie wiedział. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bziągwa 2 Napisano 13 Lipca 2022 @rarytas22 Jedyną metodą jaką znam to odwiedzenie strony https://www.gdziepolek.pl/produkty/100242/cannabis-flos-thc-22-cbd-1-aurora-marihuana-lecznicza-medyczna/apteki/w-warszawie i obdzwonienie aptek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach