Fresh 8 Napisano 7 Lipca 2022 Siema ✋ pytanko, po jakim czasie banany puszcza pyłek w eter ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Lipca 2022 (edytowane) @Fresh a już je masz czy jak? bo nie napisałeś. Ogólnie to proces ten trwa z 5-6 tygodni Edytowane 7 Lipca 2022 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca 2022 @Andi To mnie trochę uspokoiłeś bo u siebie też podejrzewam męską, i mam paranoje że mi zapyli krzaka, a jeszcze nawet jaja nie pokazała wyrasta jakieś ziarenko ale nie jestem pewny czy to female calyx czy male @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 8 Lipca 2022 Powiedzmy ze jest 2 tydzień po przełączeniu i wydawać by się mogło ze tworzą się małe pojedyncze jakby kulki ale wychodzą z nich włosy wiec to mogą być caliksy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Lipca 2022 @Fresh pewnie żeńską masz 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2022 @Fresh Jeśli wychodzą na jej czubku włosy pojedyncze to masz female calyx. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach