Barney's 271 Napisano 6 Lipca 2022 Witam nie wiedziałem gdzie post dodać więc dodaje tutaj Czy jest ktoś na forum kto wie jak radzić sobie z temperaturami i wilgocią w nieogrzewanym pomieszczeniu Jak ustawić wyciągi ile farelek potrzebuje jaki osuszacz itd Room 300x300x200 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 6 Lipca 2022 @Barney's za mało danych, nie wiemy jaka temperatura, wilgotność @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 @Barney's Jak za zimno to odpal HPS zobaczysz jak momentalnie temperatura wzrośnie, nie a tak serio to ciężko cokolwiek powiedzieć nie znam parametrów twojego boxa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 6 Lipca 2022 @Kibic ja jeszcze sam nie wiem jaka będzie temperatura w zimę stary haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 7 Lipca 2022 Poprostu szukam jak najlepsze rozwiązania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 8 Lipca 2022 Mógłbyś zrobić np obwód zamknięty czyli wyciągającym doprowadzać ciepłe powietrze ponownie do boxa, tylko dobry osuszacz będzie potrzebny 🤟 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach