Gromziom 0 Napisano 6 Lipca 2022 Witam wszystkich potrzebuje fachowej porady czego brakuje roślinom bo sam nie bardzo potrafie do tego dojść. Pozdrawiam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 6 Lipca 2022 ja stawiam na problem z jakimś szkodnikiem, to raczej nie są niedobory popatrz lupą na spodniej stronie liścia czy czegoś tam nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gromziom 0 Napisano 6 Lipca 2022 Sprawdzałem i nic tam nie widać, ale faktycznie na tych większych liściach są już normalnie dziurki w tych miejscach co tu są kropki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 @Gromziom Moje są podziurawione jak sito, proponuje tak kupić preparat na szkodniki biobiz leaf, albo olać to tak jak ja i tak nie wpierdolą całej rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach