Czyścioch 0 Napisano 5 Lipca 2022 Ktoś wie co to jest? Mega małe i skacze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 5 Lipca 2022 (edytowane) g widać, ale jak skaczą to zapewne skoczogonki 🙂 warto przesuszyć nieco glebę, a jeszcze lepiej zastosować ten przepis na podanie oleju Naam W dniu 06/10/2021 o 14:38, KlausKörner napisał: 10ml na litr wody i 2ml płynu do naczyń. Wymieszaj bardzo porządnie, dobrze aby woda była cieplejsza ale ok 30stopni . Psikaj dużo na wilgotną glebę, ścianki boxa aż zacznie śmierdzieć. Zamknij box. Płyn po 8 h już się nie nadaje więc możesz to wylać. Powtórz za parę dni. Nie zdechną od razu, ale przestaną jeść i się rozmnażać, w konsekwencji tego się ich pozbędziesz. Edytowane 5 Lipca 2022 przez bingobum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 @Czyścioch Skoczogonka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czyścioch 0 Napisano 6 Lipca 2022 @bingobum @Heavy Lung właśnie nie jestem pewny. Ja nic w glebie nie mam tylko na liściach są. Bo na out w dzień roślina jest i wtedy wskakują. A na oucie jakiś tip co zrobić? Za parę dni chcę je dać na spota i co z innymi insektami? Co zrobić żeby je zniechęcić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 @Czyścioch Kup sobie produkt BIOBIZZ LEAF COAT, i rób opryski. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach