Blantoholik 0 Napisano 5 Lipca 2022 Witam, mam pytanko przed ścinką topy były twarde a po dwóch dniach są jak gąbka? susze w szafie z wentylacją, wilgotność 55-60% dzięki za odp. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Lipca 2022 @Blantoholik poczekaj aż się wysuszą i sprawdzaj czy pleśni nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blantoholik 0 Napisano 5 Lipca 2022 @Szym Ok dzięki czyli to normalne? mam tylko nadzieje, że wrócą do tego co było. Bo mam zamiar jeszcze zaprawić trochę słoików @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2022 @Blantoholik Ich objętość będzie się zmniejszać bo wyparowuje z nich woda i chlorofil. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blantoholik 0 Napisano 5 Lipca 2022 @Heavy Lung aha dzięki to czekam w takim razie na efekt końcowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach