Dekiel 5 Napisano 6 Sierpnia 2019 Macie jakieś sposoby aby zabezpieczyć się przed tymi szkodnikami? bo potrafią krzaki zniszczyć co jak pewnie wiecie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 6 Sierpnia 2019 można stosować różnego rodzaju środki chemiczne odstraszające zwierzynę ale to według mnie nie jest takie skuteczne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 6 Sierpnia 2019 najskuteczniejszą metodą jest ogrodzenie spota, lecz nie każdy może sobie niestety na to pozwolić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 6 Sierpnia 2019 zgadza się siatka i żaden zwierz nie dojdzie do naszych roślinek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ja Ja 3 Napisano 6 Sierpnia 2019 Jest środek o nazwie HUKINOL. Rolnicy go używają. Koleszka mówił że działa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach