Skoczek 1 Napisano 6 Sierpnia 2019 Mam w planach HPS 150w zainstalować w boksie i pod nim 3 automaty, ile mogę plonów się spodziewać z nich ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 6 Sierpnia 2019 gdzieś w granicach 60 g myślę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Sierpnia 2019 licząc z automata te 20-30 g to wychodzi w przedziale 60-90g jeśli nic nie zepsujesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 6 Sierpnia 2019 jeśli to będzie twoja pierwsza uprawa to lepiej zwykłe indorowe odmianki wziąć bo w razie jak byś coś zepsuł to możesz dać dłuższy tryb wegetacji i sobie odbijesz błędy a przy automatach nie bo one zakwitają bez względu na długość światła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skoczek 1 Napisano 6 Sierpnia 2019 dobrze to wiedzieć dzięki za rady ziomale @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grucha666 1 Napisano 7 Maja 2020 Mi z ak472 auto wyszło 50g a był to mój drugi krzak w życiu rósł pod hps150 chwile a dojrzewał pod 3x50w cob , spaliłem go nawozami i ledwo dotrwał do końca, szacuję że jak by wszystko poszło ok to było by 100g. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach