Palacz 3 Napisano 6 Sierpnia 2019 Chciałem się zapytać czy jest sens uprawiać ziółko na parapecie ? wyrosło by coś z tego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 6 Sierpnia 2019 według mnie nie ma sensu, konopie potrzebują światła a na parapecie jest to zapewne ograniczone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 6 Sierpnia 2019 rośliny by były pewnie patyczaki wyciągnięte, no chyba że masz parapet na którym jest długo słońce to już zmienia troche kolej rzeczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 6 Sierpnia 2019 wyleczyliście mnie z tego pomysłu, klepie boksa na dniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cjhouse 6 Napisano 11 Kwietnia 2023 Witam Odkopie temat. Ponad 3tyg...temu wykiełkowały mi nasiona automatów z niskim wzrostem,dalem na parapet strona poludniowa.po przestudiowaniu forum i opinie na ten temat,dalem spokój,zbudowałem growboxa 60×60 wys120 cm,zyrandoled 12 żarówek v tac 7 Wat Pytanie do was,bo te 3 automaty są już w boxie na świetle 18/6,dać im żyć czy szkoda prądu i kiełkowac następne nasiona(i kolejne automaty)? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Kwietnia 2023 @cjhouse jak masz nasiona to zacznij od początku bo automatom nie przedłużysz wegetacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cjhouse 6 Napisano 11 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Tester napisał: @cjhouse jak masz nasiona to zacznij od początku bo automatom nie przedłużysz wegetacji Właśnie tego się boje ze one nie długa zaczną flo, i prąd na marne a o paleniu niema mowy To idą do utylizacji Dzięki Tester 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 11 Kwietnia 2023 Zaczynaj nowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach