Kometa 6 Napisano 6 Sierpnia 2019 Szukam jakiejś odmiany na indoor i nie mogę się zdecydować bo tyle ich jest, czy możecie coś podpowiedzieć? byłbym wdzięczny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 6 Sierpnia 2019 Ja miałem white widow i była niesamowicie oblepiona żywicą trafił mi się jakiś kozacki gen, jaranko pierwsza klasa było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 6 Sierpnia 2019 miałem Afghan Skunk bardzo dobra odmiana polecam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 6 Sierpnia 2019 Passion#1 mocna indyjka dobrze mnie porobiła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ja Ja 3 Napisano 6 Sierpnia 2019 Stardawg! Bardzo dobra odmiana, silna. Jest silna również jako roślina. lecz następnym razem chce spróbować monster mass. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach