ziomek 2 Napisano 6 Sierpnia 2019 Mam zamiar odpalić uprawę pod lampami, zapewne zostanie mi się trochę liści, co z nimi zrobić wywalić czy coś można wykombinować z nich ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 6 Sierpnia 2019 zależy ile tych liści będziesz miał, zawsze można coś z nich zrobić np haszysz, czy makumbe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 6 Sierpnia 2019 albo masło konopne na wypieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomek 2 Napisano 6 Sierpnia 2019 a haszysz jaką metodą mógł bym zrobić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 6 Sierpnia 2019 ja polecam metodę Bubble Bags bo taką sam robię i jest dobry haszyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomek 2 Napisano 6 Sierpnia 2019 ok dzięki za rady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach