Bezimienny 13 Napisano 19 Czerwca 2022 Siema po długim czasie namysłu zdecydowałem się na utworzenie mojej pierwszej fotorelacji kielkowanie juz dawno za mną nie pamiętam konkretnie kiedy ale pamietam ze jeszcze byly jakies resztki śniegu za oknem gdy ja juz sie nie cierpliwilem i musiałem wykiełkować na farta pestki które mi sie spodobały i wygrzebałem gdzies tam z palenia nieznanego pochodzenia które mi się spodobało ale wybierałem tylko najzdrowsze i najbardziej okazale ich życie zaczęło się na parapecie 🙂 na początek poleciało 4 sztuki nie myslalem wtedy ze bede jednak zkladał fotorelacje wiec mam malo zdj ale mogę wstawic zdj jak wyglądały 7 maja. Na next dzien wlecialy do ziemi 1x critical automatic i 1xGorilla Zkittlez Auto i3x NoName Od czegoś trzeba zacząć po jakiejś odpowiedzi wstawie update ☺ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezimienny 13 Napisano 19 Czerwca 2022 W sumie odrazu robie update jak wyglądały 28maja. Update 4 sztuka Noname 28maj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 19 Czerwca 2022 @Grymasny a teraz jak wyglądają ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezimienny 13 Napisano 19 Czerwca 2022 Update 8 czerwiec. Nr4 noname I critical automatic i Gorilla Zkittlez Auto @Tester niedługo wstawie zdjęcia z dzis każdej dziewczyny 😋 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezimienny 13 Napisano 19 Czerwca 2022 Relacja z dzisiaj 😁 tu pierwsze 2 roślinki NN Roślinka Nr 3 Roślinka nr 4 :] Roślinka nr 5 Roślinka nr 6 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezimienny 13 Napisano 19 Czerwca 2022 Critical Auto 😄 Roślinka nr 7 Gorilla Zkittlez Auto 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 19 Czerwca 2022 @Grymasny ładne kolory 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 27 Czerwca 2022 Też muszę wykarczować swojego spota za dużo tam chaszczy ale przynajmniej jest incognito ale mimo to muszę lepszy dostęp do światła im zapewnić, u ciebie zajebiście się to prezentuje, potężne masz te roślinki oby tak dalej, powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezimienny 13 Napisano 28 Czerwca 2022 @Szwagrom Dzięki za miłe słowo ja staram się zawsze karczować i na początku plewic tutaj 4 roślinki i tak przysłaniają drzewa ale nie jest źle 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 Zajebiście to wygląda mordeczko, dobry z ciebie grower. 🙂 Oby tak dalej z fartem! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezimienny 13 Napisano 10 Lipca 2022 Aktualizacja:D Roślinka nr 1 i Roślinka nr 2 Roślinka nr 3 i Roślinka nr 4 Roślinka nr 5 Roślinka nr6 Critical Roślinka nr7 Gorilla Zkittlez 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 Zajebiście się to zapowiada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach