kamil zdun 0 Napisano 17 Czerwca 2022 Cześć pierwszy raz kiełkuje nasiona marychy i mam mały problem w którym moje nasionko jest czarne (dodałem za dużo wody) i czy mogę je jakoś naprawić czy coś zrobić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 17 Czerwca 2022 @kamil zdun jak jest czarne jak ty je kiełkujesz? dajesz pomiędzy wilgotne chusteczki/waciki i wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil zdun 0 Napisano 17 Czerwca 2022 (edytowane) @Tester Mordo wrzuciłem klasycznie do wody, później metoda na waciki z obu stron(czyli mokra jedna a druga sucha) i dolałem za dużo wody. Zmieniłem podłoże (na dwa nowe waciki) i czy to dalej wykiełkuje czy musze cos zrobic wiesz nasionko stały się czarne Edytowane 17 Czerwca 2022 przez kamil zdun @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 17 Czerwca 2022 @kamil zdun powinno wykiełkować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach