Amnesia 2 Napisano 17 Czerwca 2022 (edytowane) Witam wszystkich chciałem się spytać czy one dobrze rosną to jest ak 47 aauto i auto gorilla glue to są te 2 duże roślinki miały też małego fryzjera bo listki były jakieś spalone i pogryzione to tak z 1 takiej odciołem 3 listki i z drugiej tak samo i mam jeszcze 3 małe posadzone do ziemi w tym samym dniu ale mnie dziwi czemu 1 roślinka rośnie tak nisko fajnie a reszta tak je wywaliło musiałem je trochę podtrzymać czymś bo na wietrze się wyginają jak plastelina i sie bałem że sie połamią bo są za małe jeszcze żeby taki wiater napierdalał w nie i oczywiście są w takich mini szklarniach po butelkach dnach proszę o odpowiedz z góry dzięki ❤️ 420 PS; zdjęcia tych 2 dużych były robione o 21 dla tego mają listki opadnięte trochę bo śpią ❤️ Edytowane 17 Czerwca 2022 przez Amnesia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Czerwca 2022 @Amnesia Rosną tak, jak im warunki pozwalają, nie ma idealnych warunków to i nie ma idealnego rozwoju , wyciągnięte te małe sadzonki są lekko, ale tragedii nie ma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 17 Czerwca 2022 @Amnesia na pierwszym zdjęciu wyciągają się daj im światła tym większym też brakowało światła, możliwe że teraz odbiją ale jak to auto to ucierpią na plonach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 17 Czerwca 2022 @Tester cały czas są na ful słońcu nie mg dać więcej światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach