Ciemny 45 Napisano 17 Czerwca 2022 Witam . Ktoś powodowie co się dzieje? Ziemia terra profesional Ak48 auto 27dni Lampa mars1000 60cm od szczytów na 70%mocy Temp24 Wilgotność 65 Podlewane czysta woda z pH 6.3 Złamala mi się główna łodyga przy lst ale zawinąłem taśma i roślinka dalej rośnie bez żadnego zatrzymania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 17 Czerwca 2022 @Ciemny nic się nie dzieje, wilgotność może jedynie trochę mała jak na wega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 17 Czerwca 2022 A te końcówki liści i jeden listek uschnięty? Wybacz amator jestem 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 17 Czerwca 2022 @Ciemny lej im wodę a ten listek olej nie wygląda na chorobę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 17 Czerwca 2022 @Kozak git dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach