gibon 2 Napisano 6 Sierpnia 2019 do jakiego momentu mam suszyć swoje kwiaty, bo nie wiem kiedy zakończyć proces suszenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 6 Sierpnia 2019 aż gałązki będą strzelały to wtedy możesz kończyć suszenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 6 Sierpnia 2019 dobrze jest kontrolować poziom wilgotności topów otwierając i sprawdzając pojemnik aby zapobiec pleśni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bonboklat 3 Napisano 4 Sierpnia 2020 podbije temat - czy suszyć można tak, że gałązki są w pozycji horyzontalnej? bo nie mam możliwości podwieszenia ich.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Sierpnia 2020 @bonboklat można, dobrze tylko żeby się nie stykały, gdzie będziesz suszył ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bonboklat 3 Napisano 4 Sierpnia 2020 @Szym 11 minut temu, Szym napisał: @bonboklat można, dobrze tylko żeby się nie stykały, gdzie będziesz suszył ? @Szym pokój na poddaszu, jest tam sucho i mam dwa okna otwarte, żeby był przewiew. bedzie ok? gałązki się nie stykają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Sierpnia 2020 @bonboklat powinno być ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach