Palacz 3 Napisano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) w moim pokoju trochę śmierdzi czy jest coś co by ten zapach zniwelować? słyszałem o neutralizatorach zapachu Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Palacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) wietrz pokój, otwieraj okna, ja miałem neutralizator zapachu w moim przypadku działał tylko już nie pamiętam bo to było dawno jaki to był, sprawdź w growshopach czy coś mają Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Borówa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 10 Sierpnia 2019 A masz zalozony filtr weglowy? Vapotek chyba tak sie pisze produkuje takie rzeczy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 10 Sierpnia 2019 @jinu właśnie nie mam i czas o tym pomyśleć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 10 Sierpnia 2019 Koszt to okolo 50pln no i filtr dobra sprawa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 10 Sierpnia 2019 no właśnie też szukałem informacji na temat tych neutralizatorów. U mnie szafka stoi w schowku wiec jest spoko. A jak sprawdza sie filtr do okapow ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 10 Sierpnia 2019 @ChinQuan filtr do okapów, ta gąbka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 10 Sierpnia 2019 @Pudzian tam jeset filtr weglowy. Mozna to kupic tanio na metry nawet. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 10 Sierpnia 2019 @ChinQuan pewnie zależy od jakości, można by było przetestować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 10 Sierpnia 2019 @Pudzian jakby nie bylo to musi pochlaniac zapachy wkoncu pracuje w kuchni.. gdzie sporo jest roznych zapachow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 10 Sierpnia 2019 @ChinQuan no tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 10 Sierpnia 2019 @Pudzian mam kawałek wiec przetestuje tylko ze moja roslinka jest w schowku i wciaz okno jest otwarte wiec tez zapach nie jest jakis uciazliwy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 10 Sierpnia 2019 pod koniec kwitnienia może najbardziej ją czuć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 10 Sierpnia 2019 Filtr do okapow ma inny wegiel, ale mozesz sprobowac. Moj sie sprawdza spoko ale troche mam za duzy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach