ragazza 4 Napisano 12 Czerwca 2022 @Legenda ziemię zamów normalna nie wiem biobizz light, czy canny tylko też ta light. Z Dobra dedykowana ziemia nie wiem jak można problem mieć, lejesz wodę, całego wega. Jeśli przesadzisz kwiatki jakoś po 2-3 tygodniach do większej doniczki ze świeża ziemia, to gwarantuje ci, że caly weg nie ma opcji żeby pokazała jakieś braki. Co do pH ja w ziemi nigdy w regulowanie pH się nie bawię, leje zwykła odstana kranówkę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legenda 12 Napisano 13 Czerwca 2022 (edytowane) @ragazza , nie no tak tylko dopytuje czy może ja coś źle robię czy coś. A co do ziemi, to no trochę już ma i to kupowana w patio, więc xD I niby próbowałem ją jakoś uszczelniać, tak by no na wierzchu nie była xD, ale średnio to wyszło. Ty gdzieś przesypujesz czy coś? 3 godziny temu, ragazza napisał: Co do pH ja w ziemi nigdy w regulowanie pH się nie bawię, leje zwykła odstana kranówkę No ja miałem i miarkę, ale zjebala mi się i coś tam daliśmy do jednej kroplówkę czy coś tam booster, coś w tym stylu i np teraz mi pomaga, więc tym bardziej chce, jak najlepiej w to pójść Ja leje jeszcze z beczki xD Edytowane 13 Czerwca 2022 przez Legenda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legenda 12 Napisano 13 Czerwca 2022 Chyba macie rację, że to wina ziemi, bo zauważyłem, że przez nią wyrastają jakieś chwasty i inne gnidy. @ragazza , dzięki za polecenie ziemi, zamówiłem ją i opinie ma bardzo dobre, więc może pomoże, jeśli to nie wskóra to nie wiem, co więcej mogę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach