dandus 0 Napisano 5 Czerwca 2022 (edytowane) Siemka, ogolnie jestem totalnym początkujący i chcialem sie zapytać czy na tym etapie powinienem już dawać biohumus, podlewać litrem wody? I co ile podlewać? Roślinka ma 2 tyg, odmiana JACK 47 AUTO Edytowane 5 Czerwca 2022 przez dandus @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skyron 1 Napisano 5 Czerwca 2022 Ogólnie to jaką masz tam ziemię? Co do podlewania to sam niedawno mierzyłem się z problemem ile lać wody. Litr wody to jak na tym etapie według mnie za dużo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dandus 0 Napisano 5 Czerwca 2022 @Skyron gleba to zwykła ziemia uniwersalna. Ja ostatnio lałem 0.5 litra, dziś pierwszy raz nalalem 1l z biohumusem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skyron 1 Napisano 5 Czerwca 2022 @dandus To lej tak z 600-700ml i powinno być jak na ten moment życia roślinki git. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrzeciBratLumiere 10 Napisano 5 Czerwca 2022 Przede wszystkim zapewnij stanowczo dużo więcej światła, bo na razie wygląda, jakby miała dwa dni, a nie dwa tygodnie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dandus 0 Napisano 6 Czerwca 2022 @TrzeciBratLumiere tak myślałem wlasnie ze jest za malo światła. Ostatnio wyciąłem troche gałęzi to teraz jest troche lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach