Go艣膰 聽聽 Napisano 5 Lipca 2022 Dobrze si臋 to zapowiada, powodzenia 馃挭 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 聽聽 26 Napisano 6 Lipca 2022 Siemka,聽 zam贸wi艂am nasionka 馃檪 kt贸re wysadza膰? A kt贸re zostawi膰 na "p贸藕niej"?聽 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Tester 聽聽 1,408 Napisano 7 Lipca 2022 @Kwiatuszkowa93 a to ju偶 wedle uznania聽 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Ma艂y Jaracz 聽聽 14 Napisano 7 Lipca 2022 (edytowane) @Kwiatuszkowa93 a ile chcesz wysia膰 jednorazowo? Ja bym lecia艂 LSD i Critical聽聽馃憣 Edytowane 7 Lipca 2022 przez Ma艂y Jaracz @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 聽聽 26 Napisano 7 Lipca 2022 @Ma艂y Jaracz tak te偶 my艣la艂am 馃檪 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 11 Lipca 2022 @Kwiatuszkowa93 艢wietnie ci to idzie.聽馃檪 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 聽聽 26 Napisano 12 Lipca 2022 Ro艣nie mojadziecinka:)聽 (艣limak 馃悓 martwy) 馃檲 馃槀聽 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 12 Lipca 2022 (edytowane) @Kwiatuszkowa93聽Dobrze si臋 rozwija 馃檪 Oby tak dalej moc z tob膮. 馃挭 Edytowane 12 Lipca 2022 przez Go艣膰 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 聽聽 26 Napisano 12 Lipca 2022 @Szwagrom dzi臋ki wielkie 馃檪 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 12 Lipca 2022 @Kwiatuszkowa93 Niema sprawy, z fartem.聽馃憡 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 聽聽 26 Napisano 14 Lipca 2022 @Szwagrom no zobaczymy jak nast臋pna dw贸jka sobie da rad臋 馃槃 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 聽聽 26 Napisano 17 Lipca 2022 Hej hej szybko wracam do was z zapytaniem o liscie, jakie艣 bia艂e plamki powsta艂y, cos jej brakuje? Mam nadziej臋 偶e to nie plesniawka @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Andi 聽聽 428 Napisano 17 Lipca 2022 @Kwiatuszkowa93 jakie艣 owady, to outdoor wi臋c cz臋sto co艣 si臋 pojawia @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 聽聽 26 Napisano 18 Lipca 2022 @Andi oby艣 mia艂 racje:)聽 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 聽聽 26 Napisano 25 Lipca 2022 Cze艣膰 i czo艂em 馃檪 to znowu ja i moja psiapsi:D ma si臋 chyba dobrze tylko co艣 zwolni艂a tempo wzrostu. Zadko teraz do niej zagl膮dam bo policyjny helikopter nad domem mi 艣miga艂 馃槃 馃槀 jak w pobli偶u odkryli plantacje (przypadkiem) to teraz szukaj膮聽 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 6 Sierpnia 2022 @Kwiatuszkowa93 Jest progres, oby tak dalej powodzenia. 鉁岋笍 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 聽聽 26 Napisano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) Hej hej. Moja male艅ka 馃 lepi膮c膮, kapi膮c膮 i pachn膮c膮 馃挌馃挌 Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez Kwiatuszkowa93 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Tester 聽聽 1,408 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Kwiatuszkowa93 li艣ciasta ale mo偶e klepie dobrze聽 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 聽聽 26 Napisano 4 Wrze艣nia 2022 Powie mi kto艣 kiedy j膮 艣cina膰? 馃槀 馃榿 Bo nie mam poj臋cia 馃檲 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zielone krainy 聽聽 Napisano 4 Wrze艣nia 2022 @Kwiatuszkowa93 Widzia艂em, mo偶esz ci膮膰, ale mo偶esz te偶 poczeka膰, zale偶y czego chcesz, jak chcesz profil kanapowca to poczekaj, bo trichomy musz膮 wej艣膰 w bursztyn, a masz tam u siebie mleko w przewadze, a jak chcesz czego艣 energetycznego, mocnego, ale nie odcinaj膮cego to mo偶esz ju偶 przymierza膰 si臋 do kosy, mo偶e jeszcze tak z 2 tygodnie da膰 bez nawoz贸w i kosi膰 by艣 mog艂a na pe艂nym mleku z mo偶e z ma艂膮 ilo艣ci膮 bursztynu. @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach