Falco 2 Napisano 31 Maja 2022 2 to white Widow XXL auto reszta Ak-47 auto ,ziemia zwykła ziemia do kwiatków z ogrodniczego z domieszką dolomitu ,nie dużo go dawałem łyżeczka na doniczkę ,doniczki są małe jak widać szczerze to nawet nie pamiętam ile one mają ,posiedzą w tym ,,boxie'' max 2 tygodnie i jadą na wakacje na łono natury 😄 lampa clf 125 w ,rezo finezji i cięcie po kosztach ,wcześniejsze już są na wakacjach wyrosły nieźle choć doniczki je wstrzymały ale odbiły sobie na spocie już ,z tymi idzie gorzej jak widać po liściach puki co wszystkie wykiełkowały i żadna nie padła choć jedna ta mała miała problem z wystartowaniem ziarenko nie chciało wypuścić listków . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Czerwca 2022 @Falco to będzie outdoor ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Falco 2 Napisano 1 Czerwca 2022 Tak Przypiąłem outdoor ale dalej widzę relacje w indor ehhh 2 raz się z tym męczę @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Czerwca 2022 @Falco bo dałeś na indoor już zmieniam na outdoor 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Falco 2 Napisano 1 Czerwca 2022 Dzięki i sorry na robienie burdelu.@Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 29 Czerwca 2022 Jak tam roślinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szerymery 1 Napisano 5 Lipca 2022 Ile trzymasz od szczytów i jaka temperatura? Masz tam jakiś nawilzacz albo wiatrak pozdro, pytam bo mam takie żarówki nowe wzrost + kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2022 Roślinki trochę wyciągnięte ale dobrze się to zapowiada, powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach