Ja Ja 3 Napisano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam... Ostatnio na dwóch liściach zauważyłem top na każdym z liści. Spotkaliście się kiedyś z czymś takim? Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Ja Ja Dodanie zdjęcia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek 3 Napisano 6 Sierpnia 2019 @Ja Ja lol powiem ci że nie, jeśli to nie żart to widzę to pierwszy raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Sierpnia 2019 raczej fajny kawał z tym zrobiłeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 6 Sierpnia 2019 jeśli nie żart to po prostu coś z genem nie tak, nie raz ludziom wyrastały jakieś mutanty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ja Ja 3 Napisano 6 Sierpnia 2019 15 minut temu, Szym napisał: raczej fajny kawał z tym zrobiłeś Dodałem kolejne ziomeczku. Drugi jest wciąż żywy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 6 Sierpnia 2019 @Ja Ja to po prostu lekka mutacja, różne czasem są mutanty akurat ty trafiłeś na takiego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ja Ja 3 Napisano 6 Sierpnia 2019 Ten temat na forum, nie dałem dlatego że mnie to martwi. Lecz chciałem się bardziej tym podzielić. Koniec końców cieszy mnie, że mi się to trafiło jeden pójdzie za szybką ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 6 Sierpnia 2019 @Ja Ja dobrze że dałeś takie zmutowane roślinki są ciekawe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach