Ja Ja 3 Napisano 6 Sierpnia 2019 ? Witam wszystkich serdecznie, mam nadzieję że wspólnie będziemy mogli sobie pomóc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 6 Sierpnia 2019 @Ja Ja witaj witaj, to forum jest fajne bo jest przyjazne dla początkujących i nie banują i nie kasują tematów tylko pomagają każdy kiedyś zaczynał 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Sierpnia 2019 witamy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Sierpnia 2019 @Ja Ja kozacki masz awatar ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ja Ja 3 Napisano 6 Sierpnia 2019 Bo własny ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 6 Sierpnia 2019 witam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 6 Sierpnia 2019 witam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach