Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 30 Października 2022 Na razie zdjecia po trymie. Big gorilla The church Black afghan 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 6 Listopada 2022 (edytowane) Szybkie podsumowanie. Słoiki w pełnej krasie, a w sumie to co zostało 😉 tak, dużo testów w tym roku 😁 a później zdjęcia ostatnich cięć, ogólnie tak jak pisałem wcześniej. Do słoików poszły same zwarte topy, reklamówkę dołów z całego grow mam na masło czy coś, ale z moim lenistwem to może jeszcze leżeć 😂 Black afghan The Church Big Gorilla No i zdjęcia to bobków. Black Afghan. Big seedbank. The Church. Green house seeds. Big Gorilla. Big seedbank. Sezon dobiegł końca. Szczęśliwie, więc i ja szczęśliwy. Dzięki za obserwowanie, reakcje i komenty. Mam nadzieję, że za rok tu wrócę. Pozdro @Tester wrzuć proszę do zakończonych Edytowane 6 Listopada 2022 przez grolsch3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Listopada 2022 (edytowane) @grolsch3 dobre odmiany Edytowane 6 Listopada 2022 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 6 Listopada 2022 (edytowane) 5 godzin temu, Andi napisał: @grolsch3 dobre odmiany Tak, ale na indoor 🙂 główne topy nawet popuchły, reszta to luźne 'gówno' - kopie równie mocno 😉 materiał każdej nazwy ok, polecam. Ale do namiotu Edytowane 6 Listopada 2022 przez grolsch3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach