Chochlit13 7 Napisano 18 Maja 2022 Siemanko, musiałem wsadzić już krzaki w donice bo tak puściły korzenie, że nie mogłem dłużej czekać. Gówienko przyszło 3 dni później a ziemie mam już w donicach i nie chce mi się bawić w wyciąganie sadzonek i mieszanie każdej donicy z osobna. Czy mieszaliście guano z wodą i podlewaliście? Zastanawiam się czy wymieszać z wodą i zacząć podlewać czy lepiej wyjąc te sadzonki i wymieszać z ziemią? Z góry dzięki za odpowiedzi! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Maja 2022 @Chochlit13 można do wody dodać i podlewać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 18 Maja 2022 możesz też wymieszać dawkę z wierzchnią warstwą gleby (chyba nawet producent tak zaleca) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 18 Maja 2022 @Szym @bingobum No i zajebiście Panowie. Krótko, zwięźle i na temat 😀 zawsze można na was liczyć 🖖🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach