Walden420 0 Napisano 15 Maja 2022 Siema. Kruszyłem sobie cbd i znalazłem nasiono. Wszedłem na allegro bo tam kupowałem i znalazłem, że rodzaj tej marihuany to "Cannabis Sativa L" chciałbym ją zasadzić ale nie wiem jak ,bo nie wiem czy to trzeba robić outdoor czy indoor czy jest auto. Proszę o pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Maja 2022 (edytowane) jak to cbd to szkoda czasu wyrzuć do kibla, ale jak już tak bardzo chcesz to wrzuć do wody i zobacz czy w ogóle wykiełkuje bo mi żadne cbd nie wykiełkowało z takiego palenia ze sklepu Edytowane 15 Maja 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old.man 2 Napisano 15 Maja 2022 (edytowane) Przed podejmowanie takich decyzji najlepiej gdybys mordeczko troche poczytal/poszukal w internecie jak i tu masz pelno informacji dot. kielkowania i nie tylko I to nie jest tak jak myslisz ze wystarczy ze wykielkujesz posadzisz postawisz na parapecie a ono samo wyrosnie nie potrzebujesz to tego odpowiednich warunków /otoczenia Edytowane 15 Maja 2022 przez old.man 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @Walden420 Według mnie też szkoda czasu nawet nie wiadomo, jaka to płeć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach