Brazil Munster 709 Napisano 22 Czerwca 2022 Na ta chwile to wypada jakoś z 2-3 tydzień flo ? sCzerze to bym robił jej jeden konkretny zabieg fryzjerski i wiecje bym im już nic nie robił. po kilka lisci później jej pewnie więcej stresu zrobi niż raz a dobrze. Wycinał bym liscie grubiej, do tego usunąć słabo rokujące odrosty i już tylko cieszyć się jak puchnie. ale każdy ma swoje zdanie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tehalcjusz 81 Napisano 22 Czerwca 2022 @Brazil Munster Tak by wypadalo ze okolo 14 dzien sa na flo... zawsze lepiej posluchac bardziej doswiadczonych zanim cos znowu narobie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 22 Czerwca 2022 (edytowane) Jednorazowy fryzjer, bo już ostatni dzwonek. Nie ma co się czaić z tym rwaniem pojedynczo. Lampa na ile % chodzi? Edytowane 22 Czerwca 2022 przez Rzeźnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 22 Czerwca 2022 Patrząc który to dzień to właśnie jest ostatni dzwonek na fryzjera żeby już później ich nie stresować zbędnie. Raz konkretnie, chwile zamula ale kwestia dnia i pójdą dalej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tehalcjusz 81 Napisano 22 Czerwca 2022 @Rzeźnik Lampa jest na 80% to po fryzjerze zmiejszyc do 60% tak ?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 22 Czerwca 2022 Osobiście kosił bym przeszkadzające wiatraki plus słabo rokujące odrosty. I zmniejszyć wtedy lampe na 60% na jakieś 2 dni i później już ogień. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 22 Czerwca 2022 (edytowane) Tak jak @Brazil Munster napisał, chyba że będą liście brązowieć na końcu, gdy przełączysz z powrotem na 80%, ale to po dniu będzie już widać Edytowane 22 Czerwca 2022 przez Rzeźnik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tehalcjusz 81 Napisano 22 Czerwca 2022 To maly update Zrobilem dziewczyna dosc sporego fryzjera tak mysle, nie wiem czy nie za bardzo je wygolilem... Lampa zmniejszona na 60% i na 50 cm wysokości od najwyższego szczytu.. wyżej juz nie dam rady... Teraz widzę że LST mi srednio wyszlo ponieważ wszystkie kotwice wbite w ziemie dziewczynki wypchały i rosna bardzo blisko siebie, nastepnym razem bede wiazal do doniczek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 22 Czerwca 2022 Zajebiście 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 22 Czerwca 2022 Wcale tak dużo nie wygoliles. Ale jest gicior. mozes JesCze lekko rozchylić gałązki od siebie jeżeli uważasz ze są za blisko siebie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 22 Czerwca 2022 @Tehalcjusz Teraz to wygląda elegancko. Dobrze, że posłuchałeś @Brazil Munster . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tehalcjusz 81 Napisano 25 Czerwca 2022 Dzien 51/ 43 Roslinki ladnie odbily po fryzjerze 🙂 wczoraj lampa byla na 75% i wysokosc 45cm Dzisiaj Lampa od 8 rano jest 100% i wysokosc 45 cm... widac ze dobrze reagują. Zostaly dzisiaj podlane po 1ml/l biogrow, topmax 0.5ml/l calmag i 3ml/l biobloom. Dostaly okolo 1,5L na donice. Ph 6.2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Czerwca 2022 Ladnie zdrowo. Ladny zielony kolor 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 29 Czerwca 2022 No zdrowe bardzo zdrowe te roślinki, ja mam white window dostałem nasiono od ziomka, ale nie polecam moje w przeciwieństwie do tych to porażka. Szacun za dobrze wykonaną robotę ciekawi mnie rozwój wydarzeń więc będę tu zaglądać pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tehalcjusz 81 Napisano 30 Czerwca 2022 Dzien 56/48 Roslinki ladnie puchna 🙂 Dwie roślinki troche odstają ale przynajmniej jedna z nich daje rade.... najmniejsza troszke jak bonzai wyglada 🙂 We wtorek panny dostaly po 0.5ml/l calmag i dzisiaj wieczorem tez dostaną 0.5ml/l calmag.. Wychodzi okolo 1,2l na doniczke 🙂 PH 6.2 Lampa jest 30cm od roślinek na 100% wyżej raczej juz ciężko dać może z 5/7cm bym dał rade jeszcze urwać. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 30 Czerwca 2022 Ej jak to rozumieć, że jest 56/48, czyli, że 48 dzień kwitnie już? Daj im blooma z pół dawki chociaż @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @Tehalcjusz Już myślałem że się nie doczekam fotek, ale kurcze miło zaskoczony jestem, ciekawi mnie White Window bo sam jedna posiadam, tylko u mnie słabo się rozwija na out, a u ciebie widzę petarda, kwiaty rosną jak na drożdżach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tehalcjusz 81 Napisano 1 Lipca 2022 @Rzeźnik trzy najwieksze dziewczyny maja 56 dzien od wykielkowania i najmniejsza roslinka miala tydzien roznicy bo jedna pestka mi nie wyszla.. kwitna okolo 3 tygodnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @Tehalcjusz na flo stosujesz tylko nawozy od bio bizz czy może jeszcze coś? ^^ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tehalcjusz 81 Napisano 1 Lipca 2022 @Szwagrom wszystko od poczatku od biobizz od ziemi po nawozy 🙂 biogrow biobloom topmax i calmag 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach