Szym 866 Napisano 16 Maja 2022 @Barney's w workach je sądzisz? Bez worków lepiej by było jak tam suchy teren jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 16 Maja 2022 @Szym to są bagna poniżej wysokości szpadla woda wybija od dołu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 16 Maja 2022 @Barney's to podlewanie cie czeka jesteś na to gotowy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 16 Maja 2022 @Andi nie chyba to jebne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @Barney's Widzę że pełna profeska, się szykuje i takie coś to ja rozumiem, miejsce wydaje mi się znajome, powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2022 Powodzenia. 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Sierpnia 2022 Jak nie masz na miejscu źródła wody to masz przejebane ha ha...ja na 3 sztuki 8 litrów nosze w plecaku w nocy zawsze a na tyle sztuk, to kurwa kuniem trzeba ha ha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach