Amnesia 2 Napisano 23 Kwietnia 2022 Witam mam takie pytanie otóż czy taka woda z butelki ze sklepu jest dobra do kiełkowania? Ja zawsze kiełkuje taką tevhniką że wrzucam do szklanki z wodą a potem po 24h na papierek delikatnie mokry i przykrywam 2 papierkiem tak by nasionko było otulone czy to dobra technika? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 23 Kwietnia 2022 7 godzin temu, Amnesia napisał: Witam mam takie pytanie otóż czy taka woda z butelki ze sklepu jest dobra do kiełkowania? jaka ? zwykła woda z kranu wystarczy 7 godzin temu, Amnesia napisał: Ja zawsze kiełkuje taką tevhniką że wrzucam do szklanki z wodą a potem po 24h na papierek delikatnie mokry i przykrywam 2 papierkiem tak by nasionko było otulone czy to dobra technika? jakim papierkiem ? pomiędzy chusteczki/waciki i jest dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 23 Kwietnia 2022 55 minut temu, Tester napisał: jaka ? zwykła woda z kranu wystarczy jakim papierkiem ? pomiędzy chusteczki/waciki i jest dobrze ja zawsze pod wacikami a woda ze sklepu niegazowana czysta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach