blueface33 5 Napisano 21 Kwietnia 2022 witam moja roślina jest na Wegu 4 tydzień nadszedł czas żeby użyć nawozów tylko nigdzie nie mogę znaleźć w jakiej dawce tego użyć, dawkował to ktoś lub wie w jakiej dawce to podlewać ? oczywiście chodzi o podlewanie mieszanki wody z geurilla juice mam narazie roztwór 1.5l roślina chyba powoli Kwitnie po 3 tygodniach dałem jednego tabsa na 5 litrową donice nie wiem nawet czy nie ma więcej niż 5 litrów ale coś koło tego pomoze ktoś dokarmić roślinkę nie chce jej popalić uważam że szkoda czasu gdybym je popalił tymi nawozami, a serio nie ma nigdzie napisane jeśli roślina wygląda żeby potrzebowała czegoś?, to prośba dajcie znać to moj pierwszy plant indoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 21 Kwietnia 2022 tak żeby nie zaszkodzilo przynajmniej 200 ml wystarczy ? help @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 21 Kwietnia 2022 @blueface33 jej to nie nawozu a światła trzeba bo się wyciągnęła patyczak taki, dużo z niej nie zbierzesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 21 Kwietnia 2022 (edytowane) @Tester aa światła dobra Edytowane 21 Kwietnia 2022 przez blueface33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach