Rusy 1 Napisano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) Ile roślin zmieści się na 20 m2 outdoor Chodzi mi o automaty Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez Rusy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 19 Kwietnia 2022 Odstęp po 50-60 cm od każdej wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 19 Kwietnia 2022 @Annigmato czyli 10 choinek zmieści się na placyku 4.5 na 4.5 metra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 19 Kwietnia 2022 @Rusy siema mam podobny placyk tylko że 4x4m i myślę że z 16 automatów możesz posadzić jak nie więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 23 Kwietnia 2022 @początkujący no powiem ci że okej ale czy ludzie nie chodzą tam ale jak na 16 krzaczków to trochę za mało mi się wydaje niż 4x4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach